Állásajánlatok

Hőszigetelő anyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Társaságunk dinamikusan fejlődő csapatába keresünk munkatársat az alábbi pozícióba:

Beszerzési vezető

 

Elvárások:

* Minimum közép-, lehetőleg felsőfokú szakirányú/logisztikai végzettség

* Felhasználói szintű MS Office számítógépes ismeretek

* Tárgyalóképes, aktív német és/vagy angol nyelvtudás szóban és írásban

* Rugalmasság, megbízhatóság

* Precíz munkavégzés, jó kommunikációs készség

* Felelősségteljes, elkötelezett, lendületes személyiség

 

Feladatok:

* Alap és termelési segédanyagok beszerzése - megrendelések dokumentálása, követése, ártárgyalások/tenderek lebonyolítása, piaci információk begyűjtése, költségcsökkentési akciótervek elkészítése a területi/termelési vezetővel együttműködve.

* Kereskedelmi áruk beszerzése - megrendelések dokumentálása, követése, ártárgyalások/tenderek lebonyolítása, piaci információk begyűjtése, költségcsökkentési akciótervek elkészítése a kereskedelmi/logisztikai vezetővel együttműködve.

* Gépek, gépalkatrészek beszerzésében együttműködés a karbantartással és a termelési vezetéssel. A megrendelések, bonyolítása, dokumentálása, ártárgyalások/tenderek lebonyolítása, költségcsökkentési akciótervek elkészítése a területi/termelési és karbantartási vezetővel együttműködve.

* Munkaruhák, munkavédelmi eszközök, irodai eszközök, tisztítószerek beszerzése, tendereztetés, költségcsökkentési akciótervek készítése.

* A megrendelt áruk behozatalának ügyintézése: kamion szervezése, EKAER ügyintézés, a beszerzett termékekről teljesítménynyilatkozat, műszaki adatlapok bekérése.

* Kimutatások készítése, készletgazdálkodás, az elvárt készlet forgási sebességek megfelelő szinten tartása.

* Új beszállítók felkutatása, beszállítói szerződések megkötése.

További információt a következő elérhetőségen kérhet: +36 30 748 7448

Kérjük, pályázatát (fényképpel ellátott magyar és idegennyelvű szakmai önéletrajz) a megpályázott pozíció megjelölésével a következő címre juttassa el: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázatok beérkezési határideje: folyamatos

 

Kövessen minket a Facebookon!