Bachl PIR

Bachl Nikecell EPS

Bachl XPS

További termékek

Látvány, funkció, műszaki kérdések - egyensúlyban?
Épületburok a kortárs építészetben aktuális épületeken

MÉK: 1,5 (2018/98)

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS REGISZTRÁCIÓ

 

 

Előadók:

Erő Zoltán (Palatium Stúdió)
Golda János (M-Teampannon)
Martinkó József (Octogon)
Szabó Tamás János DLA (Finta Stúdió)


• Két építészeti pályázat díjazottjaiból készült kiállítás - "Fémlemezfedések az építészetben" - "Ablak - fény és élet"
• Épületbejárás a Tópark készülő és kész épületei között


Időpont: május 29. kedd, 10.00-15.30
Helyszín: Tópark Ingatlankomplexum, Biatorbágy

Az izgalmas, megosztó helyszínre szervezett szakmai programon független előadók az épületburok szerepét, súlyát, és akár rendhagyó céljait aktuális épületeik segítségével járják körül, míg szakmai együttműködő partnereink a műszaki és gyakorlati kérdésekkel egészítik ki a témát.

epuletburok konf slider remix 01

 

Szó lesz arról, hogy
• a mai „bonyolult” világban milyen fontos szerepet töltenek be egy-egy középület közösségi terei, ahol interakcióba léphetnek az ott megfordulók,
• hogyan „mutat” az egymás mellett álló, utólag hőszigetelt épület és műemléki védettségű szomszédja – városépítészeti szempontok terítéken,
• milyen legyen egy új városrész és az épületek homlokzatának viszonya,
• az építészet lényegét hogyan keressük olyan alrendszerekben, mint amilyen az épületburok, mint az épület „bőre”,
Szakmai előadásokat hallhatunk a homlokzaton előforduló műszaki megoldások újdonságairól: a homlokzatra forduló fémlemez fedésekről, vagy a tetőre forduló fém homlokzatról, arról hol kap helyet egy gipszkarton megoldás az átszellőztetett homlokzati rétegrendben, a hőszigetelés aktuális kérdéseiről és a legújabb nyílászáró-trendekről.

A választott helyszín, a biatorbágyi Tópark ingatlankomplexum érdekessége többek között, hogy az épületek különböző homlokzatokkal készülnek, az épületek arculata különböző lesz, ahogyan egy városban sem homogének a homlokzatok: vakolt homlokzat, színjátszó üveg, de készül egy Zsolnay kerámiával fedett homlokzat is.

A rendezvény iránt érdeklődők számára a szervezők busztranszfert biztosítanak a helyszín és a M4-es metróvonal kelenföldi végállomása között. A transzfer a jelentkezéskor igénylehető.

 

 TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS REGISZTRÁCIÓ

Friss hírek

Hőszigetelje homlokzatát grafitadalékos BACHL Extrapor EPS termékkel, mely a hagyományoshoz anyaghoz képest 20%-kal kedvezőbb hőszigetelési paraméterekkel rendelkezik! Az általunk javasolt beépítési útmutatót itt olvashatja.

Kapcsolat

+36 (56) 586-500
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Szakértőnk válaszol

Kérdésével bátran keressen minket: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kövessen minket a Facebookon!