Társadalmi felelősségvállalás

  • Támogatói szerződést kötöttünk a tószegi Általános Iskolával. Az iskola támogatásával szeretnénk hozzájárulni a településen megvalósuló színvonalas oktatáshoz.
  • Vállalatunk fontosnak tartja a jövő nemzedékének támogatását, ezért a korábbi évben bekapcsolódott a Jövővár Pályázatába, 2011-től pedig a Várépítő Pályázatba, amelynek célja gyermekintézmények és műemlékek építési- és felújítási munkálataihoz szükséges termékfelajánlások gyűjtése.
  • 2009 Karácsonyán a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház Csecsemő és Gyermekosztályának nyújtottunk segítséget egy ABPM Monitor megvásárlásához.
  • 2010-ben sajnos több katasztrófa is sújtotta hazánkat, emberöltőnyi munka dőlt romba az árvíz, a vörös iszap sújtotta tájakon. Az egész ország összefogásához számos építőipari cég, köztük a BACHL Kft. is csatlakozott.
  • 2012-ben a Várépítő pályázat mellett további támogatást tudtunk adni az inárcsi Otthonteremtés Alapítvány számára. Az alapítvány célja, hogy a Pest megye területén lakó, nevelőszülők gondozásából kikerülő fiatalok önálló életkezdését segítse. Nagy örömünkre szolgált, hogy termékbeli felajánlásunk hozzájárult egy meleg, barátságos otthon kialakításához.
  • Örömünkre szolgál, hogy a 2014-es évben két remek versenyzőt is segíthetünk. Sipos Csilla erőemelésben, ifjúsági korcsoportban világbajnok, Európa-bajnok, diákolimpiai bajnokjelenleg 8 GPC világcsúcstartó, edzője Szabó Károly erőemelő szintén nyertes kategóriájában.
  • Lábnyik a legtávolabbi moldvai csángó-magyar település. Túl van a Bakó-Bukarest országúton, és a Szeret folyón. 2007-ben épült fel az oktatás számára civilizált körülményeket biztosító Lábnyiki Gyerekek Háza, melynek udvarán később elkezdődött a Csángó Táborközpont kialaktása. A BACHL Kft. örömmel nyújtott segítséget 2015 nyarán a tábor főépületének hőszigeteléséhez.

A növekvő megrendelési volumen kielégítése érdekében a BACHL Kft. egyre nagyobb önállóságot és felelősségvállalást vár el munkatársai részéről. A képzettebb, önállóbb, figyelmesebb és fegyelmezettebb munkatársak segítségével növekszik a termelékenység, gazdaságosság és végső soron a vevői elégedettség. Vállalatunk számára fontos, hogy munkavállalóink elégedett, elkötelezett munkatársaink legyenek a közös célok végrehajtásában. Dolgozói rendezvényekkel, képzésekkel támogatjuk a baráti légkör, és valódi kollektíva kialakulását.

Kövessen minket a Facebookon!