Játék2019

Játék2019

nyeremenyjatek01

Mindenkinek van egy története a hőszigetelésről! Mi a tiéd?

Facebook-játék 2019. október 21 – december 6.

Játékunkat egy héttel meghosszabbítottuk! Vajon hoz-e a Mikulás bónusz ajándékot? Nem rajtunk múlik!

Mindenkinek van egy története a hőszigetelésről! Neked is van? Mondd el a sztoridat! Oszd meg, hogyan hőszigeteltél, adj tanácsot, ötletet másoknak, és indulj a nagy hőszigetelős sztori-derbin – a jutalmad nem marad el! Ha másoknak is tetszik a történeted, kipihenheted a hőszigetelés fáradalmait!

Ilyen könnyen csatlakozhatsz: küldj be egy hőszigetelési sztorit és egy kapcsolódó, azt illusztráló fotót a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre „Megosztok egy sztorit” tárgymegjelöléssel. A fotót kísérő szövegben írd meg, te miért, mivel, hogyan hőszigeteltél, és ez milyen változásokat hozott az életedbe! A játékban kizárólag pozitív üzenettel rendelkező történeteket és olyan fotókat fogadunk el, amelyen ember is szerepel.

Ezeket a képes sztorikat december 2-án egy galériában tesszük közzé a BUILD-COMMUNICATION Facebook-oldalán. A játékban részt vevők december 6. 12:00 óráig gyűjthetnek lájkokat a történeteikre. A három legtöbb kedveléssel rendelkező sztori tulajdonosa a BACHL Kft. felajánlásában nyereményben részesül: az első három helyezett jutalma egyaránt egy-egy belföldi kikapcsolódás utalvány, valamint BACHL ajándékcsomag, s további két résztvevő különdíjat kaphat a szervező cégek indoklással alátámasztott döntése szerint.


Játékszabályzat

Optimized speditor naptar 2020 300x220 web

 

Kövessen minket a Facebookon!